skyline-1312444_1280

___________________________________________________

Skymark VvE

Bestuurswerkzaamheden VvE

Nemen uw bestuurswerkzaamheden van de VvE veel tijd in beslag en wilt u deze uitbesteden aan ervaren specialisten? Bij Skymark VvE in Hoofddorp hebben wij hier veel ervaring mee. Of u nu alle werkzaamheden uit handen wilt geven of een aantal specifieke taken; wij helpen u graag verder. U bent bij ons verzekerd van persoonlijk contact en wordt nooit als nummer behandeld. Wij zorgen voor adequaat beheer van alle bestuurswerkzaamheden van de VvE die u wilt uitbesteden.

Uw bestuurswerkzaamheden van de VvE uitbesteden aan specialisten

Wanneer u een bestuurslid van een VvE bent, dan weet u welke bestuurswerkzaamheden goed te doen zijn en welke u het beste kunt uitbesteden. Het is logisch dat u niet overal verstand van heeft. Daarom is het een uitstekend idee om een specialist in te schakelen voor de taken waar u zelf geen tijd voor heeft of waarvoor u deskundig VvE advies kunt gebruiken. Onze specialisten staan voor u klaar wanneer u in een VvE in de omgeving van Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of elders in Nederland zit. Bij het uitbesteden van bestuurswerkzaamheden kunt u bij Skymark VvE denken aan onder andere de volgende taken:

  • Bestuurlijke ondersteuning;
  • Het geven van deskundig advies;
  • Voorbereiden, begeleiden en notuleren van vergaderingen.

Indien gewenst kunt u, naast uw bestuurswerkzaamheden, ook de administratie van de VvE aan ons uitbesteden. U kiest altijd zelf welke werkzaamheden u wilt overdragen en welke u zelf oppakt. Hier maken we duidelijke afspraken over die vanuit onze kant altijd worden nagekomen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Bent u als particulier of als grote beheerder lid van een VvE in uw woonplaats en wilt u bepaalde bestuurswerkzaamheden uitbesteden? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Weet u al precies waarvoor u ons wilt inschakelen? Vraag dan online direct een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het uitbesteden? Bel dan naar +31 (0)85 27 30 111 of stuur een e-mail naar vve@skymarkvve.nl.

Vraag gratis offerte aan
Slide 1

* Duidelijke afspraken
* Adequaat beheer
* Persoonlijk contact