skyline-1312444_1280

___________________________________________________

Skymark VvE

Over Ons

Bij ons is the sky the limit, wij halen het onderste uit de kan om onze klanten tevreden te stellen. Vanaf 2015 verzorgen wij met passie en precisie het beheer van Verenigingen van Eigenaren. En met succes! De laatste jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt en ons portfolio flink uitgebreid. We beperken ons niet tot een minimaal aantal appartementsrechten of vestigingsplaats. Kleine of grote projecten, iedereen is welkom bij Skymark VvE.

Ook voor commercieel beheer kunt u bij ons terecht. In dat geval verwijzen wij u graag door naar onze gespecialiseerde zusterorganisatie: Skymark Property Management.

Website: https://www.skymark.nl/

Met een gespecialiseerd team, gaan wij samen met u om tafel. Wij willen graag weten wat u van ons verwacht en stellen aan de hand daarvan samen een contract op. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld maar een gedeelte van het beheer uit te besteden, wij laten u hierin vrij. Het is voor ons belangrijk dat beide partijen zich goed voelen bij de samenwerking. Communicatie is hierbij een belangrijke factor. Wij onderscheiden ons dan ook door het persoonlijke contact dat wij onze VvE’s bieden. Bij ons bent u geen nummer, maar nemen we u en uw appartementsrechten serieus.

We bieden verschillende diensten aan:

  • Administratief beheer
  • Financieel beheer
  • Werkzaamheden t.b.v. vergaderingen
  • Technisch beheer (basis en uitgebreid)
  • Bestuurswerkzaamheden
  • Schadebehandeling
Slide 1

* Duidelijke afspraken
* Adequaat beheer
* Persoonlijk contact