skyline-1312444_1280

___________________________________________________

Skymark VvE

Technisch VvE beheer

Technisch VvE beheer is een heel breed begrip. Dit varieert van het vervangen van een lamp in de algemene ruimtes tot aan een volledige renovatie van het gebouw, maar ook woningmanagement, klachtenafhandeling en schadebehandeling van de VvE. Wanneer u kiest voor het uitbesteden van technisch VvE beheer helpen wij u hier graag bij. Indien er iets verbeterd of gerepareerd moet worden, meldt u dit bij ons en nemen wij de verdere werkzaamheden van u over voor adequaat beheer. Bij Skymark VvE in Hoofddorp, nabij Amsterdam, hebben we veel expertise op het gebied van woningmanagement, klachtenafhandeling, schadebehandeling en ander technisch VvE beheer. Het maken en nakomen van duidelijke afspraken die gemaakt zijn bij het uitbesteden van technisch VvE beheer zijn bij ons erg belangrijk.

Technisch VvE beheer omvat veel verschillende taken

Het uitbesteden van technisch VvE beheer omvat veel verschillende taken, zoals woningmanagement, schadebehandeling en klachtenafhandeling. Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf een voorkeur voor onderhoudsbedrijven uit te spreken. Wanneer u deze contacten (nog) niet heeft, kiest u bij ons uit een scala aan bedrijven aan wie wij dit soort klussen uitbesteden. Onze eigenaren hebben de keuze uit twee verschillende pakketten: een basispakket en een uitgebreid pakket. Op deze manier hopen we u meer ruimte te geven, u bepaalt zelf welke en hoeveel technische zaken u uitbesteedt. Het uitbesteden van technisch VvE beheer bestaat onder meer uit de volgende taken:

 • Klachtenafhandeling en het verstrekken van herstelopdrachten en schadebehandeling van de VvE;
 • Beoordelen en onderzoeken of een technische klacht onder de verzekering valt;
 • Het administratief begeleiden en controleren van werkzaamheden die door derden worden/zijn uitgevoerd en het zo nodig sommeren tot een correcte nakoming/herstel;
 • Het controleren en administreren van lopende contracten.

​Het uitgebreide pakket bestaat uit:

 • Het (laten) maken van een MJOP;
 • Het aanvragen, beoordelen en vergelijken van offertes voor bepaalde werkzaamheden;
 • Het begeleiden en controleren van (herstel)opdrachten die via Skymark VvE zijn opgedragen;
 • Het coördineren (uitbesteden) van de onderhoudswerkzaamheden, al dan niet voortvloeiend uit het MJOP;
 • Het bewaken en – na opdracht – periodiek aanpassen van MJOP;
 • Het voeren van overleg en correspondentie betreffende technisch VvE beheer;
 • Het voeren van overleg met gemeentelijke en andere instanties betreffende (bouw)technische aangelegenheden en eventuele subsidiemogelijkheden.
Vraag gratis offerte aan

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Wilt u graag meer te weten komen over het uitbesteden van technisch VvE beheer, woningmanagement, de klachtenafhandeling en schadebehandeling? Bel dan naar +31 (0)85 27 30 111, stuur een e-mail naar vve@skymarkvve.nl of vul ons contactformulier in. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk bij het behartigen van uw belangen en wij gaan dan ook graag met u in gesprek.

Slide 1

* Duidelijke afspraken
* Adequaat beheer
* Persoonlijk contact