skyline-1312444_1280

___________________________________________________

Skymark VvE

Administratief Beheer

Het administratief beheer van een VvE is vaak meer werk dan vooraf wordt ingeschat. Het is echter belangrijk dat dit goed en nauwkeurig wordt gedaan zoals is vastgelegd in de akte van splitsing. Hier is de nodige kennis en expertise voor nodig.

Wij nemen deze gecompliceerde taak graag van u over en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt op het gebied van de administratie.

Lees meer

Financieel Beheer

Financieel beheer is een taak op zich. Hier zit veel tijd in, en die tijd heeft men niet altijd (of legt de focus op andere belangrijke zaken). In dit geval wordt het financiële gedeelte vaak uitbesteed.

Wij zorgen ervoor dat uw financiële zaken goed en vakkundig gereld worden zodat u zich daar niet meer mee bezig hoeft te houden.

Lees meer

Technisch Beheer

Technische beheer is een heel breed begrip. Dit kan variëren van het vervangen van een lamp, in de algemene ruimtes, tot aan een volledige renovatie van het gebouw. Wanneer er iets verbeterd/ gerepareerd moet worden kunt u dit bij ons melden en nemen wij de verdere werkzaamheden op ons. Skymark VvE heeft een grote expertise op het gebied van de afhandeling van deze meldingen.

Lees meer

Werkzaamheden t.b.v. vergaderingen

Het is voor ons en de eigenaren/ leden van de VvE erg van belang dat de communicatie goed verloopt. Minimaal één keer per jaar willen wij dan ook graag om tafel om bepaalde zaken te bespreken en te reflecteren op de gedane werkzaamheden.

Hiervoor moet nogal wat geregeld worden, neem onder andere het organiseren van de vergadering en het notuleren. Dit draagt bij aan een transparante en goede samenwerking. Deze taak nemen wij graag op ons, zodat u zich verder niet bezig hoeft te houden met de organisatie etc.​ hiervan.

Lees meer

Bestuurswerkzaamheden

U kunt ervoor kiezen om de bestuurswerkzaamheden uit handen te geven. Wij pakken deze graag voor u op.

Slide 1

* Duidelijke afspraken
* Adequaat beheer
* Persoonlijk contact