Deskundig VvE beheer in en rondom Utrecht

Deskundig VvE beheer

Commercieel beheer

Alles omvattend aanbod

Skymark VvE biedt verschillende diensten op het gebied van beheer aan voor Verenigingen van Eigenaren (VvE) in de omgeving van Utrecht. Wanneer u bestuurslid bent van een VvE weet u precies welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Het kan zijn dat u niet de tijd of kennis in huis heeft om alles zelf uit te voeren. Bij Skymark VvE in Hoofddorp, nabij Utrecht, helpen we u graag met het adequaat uit handen nemen van het beheer van de VvE.

Neem contact op

Professionele ondersteuning bij VvE beheer in regio Utrecht

Indien u lid bent van een VvE in regio Utrecht en wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij het beheer, dan schakelt u onze specialisten in. Wij helpen particulieren, maar ook grote beheerders die in een VvE zitten met diverse werkzaamheden. U bepaalt zelf hoe groot deze taken zijn en of u alles of juist een gedeelte uit handen geeft. Zo kunt u bij ons terecht voor hulp bij uw contractbeheer voor diverse onderhoudscontracten, maar is het ook mogelijk om uw volledige administratie uit te besteden.

Vragen? Vul het contactformulier in.

  We bieden verschillende diensten aan:

  • Administratief beheer
  • Financieel beheer
  • Werkzaamheden t.b.v. vergaderingen
  • Technisch beheer (basis en uitgebreid)
  • Bestuurswerkzaamheden
  • Schadebehandeling
  Vraag offerte aan
  Contractbeheer VvE

  Maak duidelijke afspraken met onze experts

  Wanneer u besluit om gebruik te maken van onze expertise, neemt u contact met ons op om duidelijke afspraken over de werkzaamheden te maken. Deze afspraken worden vanuit onze kant altijd nagekomen. Hierna vraagt u eenvoudig een offerte aan, zonder ergens aan vast te zitten. Heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)85 27 30 111 of stuur een e-mail naar vve@skymarkvve.nl.

  Slide 1

  * Duidelijke afspraken
  * Adequaat beheer
  * Persoonlijk contact