VvE beheer in regio Amsterdam

Deskundig VvE beheer

Commercieel beheer

Alles omvattend aanbod

Bent u lid van een VvE en wilt u graag het beheer van uw gebouw in Amsterdam uit handen geven? Skymark VvE staat klaar voor particulieren en grotere beheerders die lid zijn van een VvE. Wij zorgen voor adequaat beheer om u zo tevreden mogelijk te houden. Hiervoor maken we duidelijke afspraken die we altijd nakomen.

Neem contact op

Wij helpen u graag met deskundig VvE beheer in de omgeving van Amsterdam

Wilt u graag het volledige VvE beheer uit handen geven aan onze experts nabij Amsterdam? Of heeft u een bepaald onderdeel waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken? Bij Skymark VvE in Hoofddorp helpen we u bij kleine en grote projecten. U ontvangt de juiste ondersteuning en heeft altijd persoonlijk contact. Wanneer u niet de tijd heeft om bepaalde zaken zelf te regelen, schakelt u ons in. Denkt u hierbij aan onder andere het organiseren van vergaderingen, het opstellen van financiële jaarstukken en het technisch beheer.

Vragen? Vul het contactformulier in.

  We bieden verschillende diensten aan:

  • Administratief beheer
  • Financieel beheer
  • Werkzaamheden t.b.v. vergaderingen
  • Technisch beheer (basis en uitgebreid)
  • Bestuurswerkzaamheden
  • Schadebehandeling
  Vraag offerte aan
  Contractbeheer VvE

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  VvE beheer in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of elders in Nederland vraagt om de juiste expertise. Daarom staan wij graag voor u klaar met onze diensten. Wanneer u precies weet waarvoor u onze expertise wilt gebruiken, vraagt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst de mogelijkheden te bespreken met een van onze experts. Hiervoor belt u naar +31 (0)85 27 30 111 of stuurt u een e-mail naar vve@skymarkvve.nl.

  Slide 1

  * Duidelijke afspraken
  * Adequaat beheer
  * Persoonlijk contact